Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, τις οποίες αποκάλυψε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» από τον αέρα του Σπορτ FM 94,6, ξεκινάει έρευνα από τον Άρειο Πάγο για την διαρροή της απόφασης της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου σε μέσο φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα η διαρροή του σκεπτικού της απόφασης που εξέδωσε η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, δεν άφησε ασυγκίνητο το ανώτατο δικαστήριο της χώρας το οποίο ξεκίνησε ήδη τη διερεύνηση της όλης υπόθεσης.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε από την έμπειρη δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ, στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον πειθαρχικές διώξεις αν αποκαλυφθεί ότι στην υπόθεση εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο δικαστικά στελέχη στην υπόθεση που αποκτά μέρα με την ημέρα «οσμή» σκανδάλου!