Μετά την κατάκτηση του Super Cup, ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος οι «κιτρινόμαυροι».
Μία ολόκληρη εβδομάδα πέρασε από την κατάκτηση του Super Cup και το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της Μάνας ΑΕΚ, ξεκινά πλέον την προσπάθειά του στο νέο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν στη Λάρισα, όπου θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 17:30 την τοπική ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το κλίμα στο στρατόπεδο της «Ένωσης», είναι ευχάριστο μετά και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Εμμανουηλίδης, θέλει να κρατήσει τα μυαλά των παικτών του μέσα στα κρανία τους και να τους κάνει να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια σοβαρότητα. Άλλωστε, το ρόστερ αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα, με κάποια εξ αυτών να εντάσσονται ουσιαστικά την τελευταία εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης εντός της χρονιάς. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Πάνου επανήλθε πλήρως μετά από όσα αντιμετώπιζε, κάτι που δημιουργεί ευφορία στην ομάδα. Φυσικά, είναι δεδομένο ότι οι κυπελλούχοι Ελλάδος θέλουν να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Εμμανουηλίδης πριν το σημερινό ματς:
«Η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινάς και κερδίζεις τον πρώτο τίτλο της σεζόν, χωρίς να είσαι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά, μέσα στην έδρα ενός από τους μεγαλύτερους αντιπάλους σου για τη νέα χρονιά. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να κατακτήσουμε τους επόμενους δύο στόχους. Πρωτάθλημα και Κύπελλο».