Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η ΕΠΟ χρωστάει από τον περσινό τελικό 46.316,50 ευρώ στο ΟΑΚΑ!

Η ΕΠΟ χρωστάει από τον περσινό τελικό 46.316,50 ευρώ στο ΟΑΚΑ!

Το ΟΑΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην οφειλή της ΕΠΟ προς τη διοίκηση του Σταδίου για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και ο προϋπολογισμός αποκατάστασής τους υπερέβαινε τις 120.000 χιλιάδες ευρώ και ακόμη η Ομοσπονδία χρωστάει 46.316. Νωρίτερα, η ΕΠΟ είχε απαντήσει σε αρχική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σταδίου δηλώνοντας πως η οφειλή προς το ΟΑΚΑ για τον περσινό τελικό έχει εξοφληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:
“Επί της δηλωθείσας άγνοιας της ΕΠΟ, σε σημερινή της ανακοίνωση, σχετικά με τις ανεξόφλητες οφειλές της που προέκυψαν από την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου 2022, ενημερώνουμε για όσα με αλλεπάλληλες γραπτές και προφορικές οχλήσεις έχουμε απαιτήσει από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000€, εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μέχρι τώρα αναμέναμε από την ΕΠΟ, κατά τα λεγόμενα της, να εξεύρει τον τρόπο της απευθείας πληρωμής αυτού του ποσού στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΟΑΚΑ, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα”.

ΟΑΚΑ: «Ουδέποτε λάβαμε επιστολή από την ΕΠΟ για τον τελικό»

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Με τηλεοπτική μετάδοση τα φιλικά της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Διαβάστε ποιο κανάλι θα δείξει ζωντανά όλα τα φιλικά της Ένωσης. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *