Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι οδηγίες από την ΑΕΚ προς τους φιλάθλους που έχουν ταξιδέψει στη Μασσαλία

Οι οδηγίες από την ΑΕΚ προς τους φιλάθλους που έχουν ταξιδέψει στη Μασσαλία

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της έδωσε οδηγίες για τον τρόπο μετάβασης των φιλάθλων της στο «Βελοντρόμ» το σημείο και η ώρα συνάντησης και η παραλαβή των εισιτηρίων.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες για τον τρόπο μετάβασης των οπαδών της στο «Βελοντρόμ» το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10).

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στη Μασσαλία ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος μετάβασης στο γήπεδο είναι μέσω της συγκέντρωσης τους στο meeting point που έχει οριστεί από τις γαλλικές Αρχές.

Αυτό είναι στο PARC CHANOT, δίπλα στο Στάδιο Βελοντρόμ. Η συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ στο εν λόγω σημείο συνάντησης και η οργανωμένη μετάβασή τους εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική. Το meeting point θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα από τις 14.00 (οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00) και σε αυτό θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος έλεγχος εισιτηρίων, ενώ πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρξει και σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία.

ΑΕΚ: Οι οδηγίες για τη μετάβαση στο «Βελοντρόμ» - «Υποχρεωτική από την αστυνομία η συγκέντρωση στο meeting point»

Στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνει, επίσης, και η παραλαβή των εισιτηρίων από όσους φίλους της ομάδας μας δεν τα έχουν προμηθευτεί ήδη από την Αθήνα. Κατά συνέπεια παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν εκεί εγκαίρως και όσοι έχουν ήδη τα εισιτήριά τους να κινηθούν από τις 14.00 προς το Βελοντρόμ, ώστε να μην δημιουργηθούν καθυστερήσεις στη ροή εισόδου στο γήπεδο. Όσοι φίλαθλοι μας έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο γήπεδο μέσω του club της Original 21 στο Λονδίνο, θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τους εκπροσώπους του club.

Προσοχή: Για σοβαρούς λόγους ασφαλείας, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που είναι κάτοχοι εισιτηρίων δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικούς τρόπους μετάβασης στο γήπεδο! Παράλληλα, τονίζουμε ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί. Παρακαλούμε μην δοκιμάσει κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο, καθώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει μετά το τέλος του αγώνα να παραμείνουν στις θέσεις τους για λόγους ασφαλείας. Θα αποχωρήσουν έπειτα από εντολή της Αστυνομίας. Παράλληλα, παρακαλούνται να είναι υπομονετικοί και να συνεργάζονται με τις Αρχές καθ’ όλο το διάστημα της παρουσίας τους στο Στάδιο.

Επίσης, όσοι σκοπεύουν να μεταφέρουν πανό στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι υποχρεωτικό να έχουν πιστοποιητικό πως αυτό είναι κατασκευασμένο από μη εύφλεκτο υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να το βάλουν στο γήπεδο. Τα πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο απαγορεύονται.

Δεν επιτρέπονται, επίσης, στο γήπεδο τα τύμπανα, κάθε είδους αιχμηρά αντικείμενα, κροτίδες, φωτοβολίδες, καθώς επίσης και οι τσάντες που είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από φύλλο Α4.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Οντουμπάτζο: «Θα παίζω με πάθος και συναίσθημα» (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ένωσης στην κάμερα του AEK TV. Στα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *