Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Η πρώτη ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η πρώτη ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρώτη ανδρική ομάδα πόλο ανήμερα των 94ων γενεθλίων της, 13/4/2018.

Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα πόλο αποτελείται από 14 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Πέτρε Σάντα, Άγγελο Αγγελίδη, Παράσχο Χατζηγούλα, Γιάννη Στεργιόπουλο, Νικόλαο Μούρμουρα, Στέφανο Βουνισέα, Γιάννη Καπότση, Κωνσταντίνο Μυλωνάκη, Ευγένιο Βούλγαρη, Αλέξανδρο Καψοκόλη, Παύλο Μήτρο, Γιάννη Σαλπέα, Ασημάκη Παυλάκη και Εύφρο Γεωργιάδη.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάνδολος και αρχηγοί αποφασίστηκε να είναι οι Πέτρε Σάντα και  Φίλιππος Καϊάφας, ένας πολύ γνωστός αθλητής του πόλο που επέλεξε την Ένωση για τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα πόλο θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την επόμενη σεζόν από το Πρωτάθλημα Γ’ εθνικής.

Ο έφορος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο αρχηγός του τμήματος κ. Γιώργος Κιρμίζογλου, δήλωσαν:

«Είμαστε περήφανοι που ανήμερα των 94ων γενεθλίων της ΑΕΚ ανακοινώνουμε την πρώτη στην ιστορία μας, ομάδα υδατοσφαίρισης, η οποία θα συμμετέχει σε εθνικά πρωταθλήματα.

Έχουμε την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα σταδιακά στην Α1 και σε σημαντικές επιτυχίες έτσι όπως πραγματικά αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ.

Το τμήμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δε θα επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στην μάνα ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές και τους αθλητές, οι οποίοι δέχθηκαν την πρόσκληση μας, όπως επίσης τον πρόεδρο κ. Αλεξίου, τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και τον Γενικό αρχηγό κ. Δευτεραίο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος. Τέλος θα θέλαμε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν και να αγκαλιάσουν αυτή την ιστορική προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι και εμείς από τη μεριά μας θα προσφέρουμε χαρά και υπερηφάνεια σε όλους.»

Σχετικά με Βιργινία Ηρακλειδίου

Βιργινία Ηρακλειδίου
Η Βιργινία Ηρακλειδίου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1990. Σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων στην Ιταλία, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τον ξενοδοχειακό τομέα. Η ΑΕΚ μπήκε στη ζωή της περίπου σε ηλικία 11 ετών, όταν και ξεκίνησε να παρακολουθεί ποδόσφαιρο κι όταν αργότερα ενηλικιώθηκε δεν ήταν λίγες οι φορές που ταξίδευε για να δει από κοντά τη μεγάλη της αγάπη. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του AEKpassion και με μεγάλη της χαρά ενημερώνει τον κόσμο για τα νέα της αγαπημένης της ομάδας.

Ελέγξτε επίσης

Boxing: Το παρόν και για το πρωτάθλημα (pics)

Οι κιτρινόμαυρες γροθιές θα δώσουν δυναμικό παρόν στο πρωτάθλημα. Τα κιτρινόμαυρα γάντια θα δώσουν το …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com