Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Υπάρχει μέλλον;;;

Υπάρχει μέλλον;;;

Κέφια έχει η ζωή και παίζει περίεργα παιχνίδια. Κάνει τα κορδελάκια της που έλεγαν και οι παλιοί…

Συνέντευξη Τύπου για το Βριλλητός, το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Be Active κλπ από την μία, Grexit και δικαστικές αποφάσεις σε δόσεις και με καθυστέρηση από την άλλη….. Κόβουμε τον λαιμό μας, τιμώντας τα περιορισμένα έσοδα που έχουμε από την Πολιτεία, να κάνουμε δράσεις και διοργανώσεις που διαφημίζουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. “Κάθονται” πάνω στα χρυσά συμβόλαια της τηλεόρασης και των στοιχηματικών εταιριών και δυσφημίζουν την Αθλητική Ελλάδα διεθνώς….. Η καθημερινότητα μας είναι μία τρέλα, ένας συνεχής αγώνας επιβίωσης αλλά και ανάπτυξης, εξάπλωσης και επιθετικής πολιτικής του αθλήματος μας.

Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, αλλά βάζουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε, ονειρευόμαστε, οραματιζόμαστε και προσπαθούμε, κάθε αναποδιά, κάθε εμπόδιο που βρίσκουμε μπροστά μας, να το μετατρέπουμε σε ευκαιρία και πλεονέκτημα. Αφού λοιπόν έγινε αυτό το μπάχαλο με το ποδόσφαιρο και αφού υπήρχε η εξαιρετική συνεργασία, μεταξύ ΟΧΕ, ΟΑΚΑ, ΠΑΕ ΑΕΚ και Αστυνομίας, έκανα την εξής σκέψη….

Μόλις τελειώσει το πρόγραμμα της Κυριακής, να πάνε όλα τα παιδιά των Εθνικών Αποστολών, να δούνε το παιχνίδι ΑΕΚ -ΠΑΟ. Το μοιράστηκα με τον Ανδρέα τον Δημάτο , το στήριξε η ΓΓΑ, το ΟΑΚΑ και συμφώνησε και η ΠΑΕ ΑΕΚ αμέσως, πρός τιμήν της.

Σκεφτείτε την εικόνα, σκεφτείτε το μήνυμα που θα πάει σε όλον τον κόσμο. Μια όαση μέσα στην μιζέρια που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας… Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ΓΓΑ, το ΟΑΚΑ και την Ελληνική Αστυνομία, για την μέχρι στιγμής άψογη συνεργασία και κρίνοντας από αυτό, πιστεύω ότι ναι, μπορεί να υπάρξει μέλλον, αρκεί να είμαστε σοβαροί, συνεργάσιμοι και πρακτικοί, σαν πραγματικοί άνθρωποι του Αθλητισμού…..

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Απογοήτευση και αβεβαιότητα εν μέσω θέρους…

Απογοήτευση από την εξέλιξη της προηγούμενης χρονιάς, αβεβαιότητα λόγω της αλλαγής ιδιοκτησίας, αγωνιστική αποδυνάμωση μέχρι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *