Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Υπέροχος μέχρι το τέλος…

Υπέροχος μέχρι το τέλος…

Δεν θα μπορούσα να μείνω σιωπηλός, στην τεράστια απώλεια για την ανθρωπότητα, που έγινε πριν δυο μέρες.

“Έφυγε” ο Στίβεν Χώκινγκ……Ο σύγχρονος σερ Ισαάκ Νιούτον ή Νεύτων όπως είναι πιο γνωστός. Ο άνθρωπος που έβγαλε μαλάκες όλους τους γιατρούς, όταν σε ηλικία 21 χρονών, του διέγνωσαν ανίατη ασθένεια και του έδωσαν μόνο δύο χρόνια ζωής.

Αυτός για να τους την σπάσει, έζησε άλλα 55!. Tennis Elbow ή νόσος Λού Γκέρινγκ, παίρνοντας το όνομα του διάσημου παίχτη του Μπέιζ Μπολ της ομάδας των Γιάνκις, πριν την δεκαετία του ’40….

Ο Λού Γκέρινγκ, έγινε το πρώτο γνωστό περιστατικό παγκοσμίως και πέθανε από την νόσο. ” Τώρα που ηρέμησα με το θέμα της υγείας μου, μπορώ επιτέλους να ασχοληθώ με πιο σοβαρά πράγματα με την άνεσή μου”, είπε στους εμβρόντητους γιατρούς και την πρώτη του γυναίκα, μετά την διάγνωση……

Δεκάδες τίτλοι σπουδών, συγγραφέας, εφευρέτης, αναγκάστηκε να κάνει τραχειοτομή για να σώσει την ζωή του, πράγμα που του στοίχισε και την φωνή του. Επινόησε όμως, ένα εξελιγμένο σύστημα συνθετικής ομιλίας, που του έδινε την δυνατότητα να επικοινωνεί. Γενική παράλυση και χίλια δυο άλλα προβλήματα υγείας, τα οποία κορόιδευε συνέχεια.

Το 2007, έζησε το απόλυτο όνειρο για λίγα δευτερόλεπτα ξεχνώντας την αναπηρία και την παράλυση του, όταν αιωρήθηκε σε υπερβαρικό θάλαμο στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, από όπου και η φωτογραφία.

Ο Στήβεν ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, με υπέροχο μυαλό και έμεινε υπέροχος ως το τέλος της ζωής του….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Απογοήτευση και αβεβαιότητα εν μέσω θέρους…

Απογοήτευση από την εξέλιξη της προηγούμενης χρονιάς, αβεβαιότητα λόγω της αλλαγής ιδιοκτησίας, αγωνιστική αποδυνάμωση μέχρι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *