Ο προπονητής του Άρη παραδέχτηκε την ανωτερότητα των παικτών της ΑΕΚ στη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Σάββας Καμπερίδης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα στο Αλεξάνδρειο παραδέχτηκε την αγωνιστική υπεροχή των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ σχολίασε το κακό αγωνιστικό «πρόσωπο» της ομάδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, κέρδισε η ομάδα που έπρεπε. Πριν το παιχνίδι υπήρχε η πεποίθηση ότι επειδή είχε απουσίες η ΑΕΚ, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Η φυσική παρουσία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι εκεί. Ουσιαστικά εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ. Ήμασταν πολύ στατικοί, οι ασίστ μας ήταν πολύ χαμηλά. Η ομάδα πρέπει να κάνει νίκες, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι αν θέλουμε να έχουμε την εικόνα που είχαμε σε κάποια καλά παιχνίδια ή να έχουμε την εικόνα που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι»
Για την κακή εικόνα της ομάδας που δείχνει αδιαφορία
«Ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια είναι κάτι που το συζητάμε κάθε μέρα. Προφανώς δεν έχουμε αντιληφθεί στο βαθμό που θα έπρεπε ότι ο καθένας ξεχωριστά δεν μπορεί να καταφέρει κάτι, ούτε την εικόνα που πρέπει να έχουμε για τον σύλλογο που εκπροσωπούμε».