Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καταγγελία της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ

Καταγγελία της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ

Η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, βρίσκεται πλέον στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, η Ένωση επρόκειτο να απευθυνθεί στην Ελληνική δικαιοσύνη για όσα έλαβαν χώρα την Κυριακή το βράδυ στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα. Όπερ και εγένετο. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει, λοιπόν, από σήμερα νωρίς το πρωί στα χέρια του επίσημη καταγγελία από πλευράς ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ. Στον εισαγγελέα κατατέθηκε ένας μεγάλος σε όγκο φάκελος με όλα τα στοιχεία από το ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ των οποίων βίντεο, φωτογραφικό υλικό και έγγραφα από τα γεγονότα που είδε όλη η Ελλάδα στους δέκτες της να συμβαίνουν.

Η ΑΕΚ αναμένεται να κληθεί κι εκείνη σε απολογία για τα συμβάντα της Κυριακής κι έτσι με την καταγγελία σε βάρος του ΠΑΟΚ, θέλησε να προστατέψει τα συμφέροντά της, αφού αν ληφθούν υπ’όψιν τα στοιχεία που κατατέθηκαν μέσω του φακέλου στον εισαγγελέα, τότε η υπαιτιότητα της διακοπής του αγώνα θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με Βιργινία Ηρακλειδίου

Βιργινία Ηρακλειδίου
Η Βιργινία Ηρακλειδίου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1990. Σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων στην Ιταλία, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τον ξενοδοχειακό τομέα. Η ΑΕΚ μπήκε στη ζωή της περίπου σε ηλικία 11 ετών, όταν και ξεκίνησε να παρακολουθεί ποδόσφαιρο κι όταν αργότερα ενηλικιώθηκε δεν ήταν λίγες οι φορές που ταξίδευε για να δει από κοντά τη μεγάλη της αγάπη. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του AEKpassion και με μεγάλη της χαρά ενημερώνει τον κόσμο για τα νέα της αγαπημένης της ομάδας.

Ελέγξτε επίσης

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Κομίνη στον Αθλητικό Δικαστή!

Ο Γιώργος Κομίνης απαντάει στον αθλητικό δικαστή και εμμένει στο φύλλο αγώνα που συνέταξε αναφορικά με …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com