Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Και φιλανθρωπικός ο χαρακτήρας του προσεχούς ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Και φιλανθρωπικός ο χαρακτήρας του προσεχούς ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Το επερχόμενο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ένωσης θα χαρακτηρίζεται και απο την φιλανθρωπική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ η οποία έχει στόχο την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας ανακαίνισης των παιδιατρικων νοσοκομείων.   

Η πρωτοβουλία αυτή του ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τις δύο ομάδες, που θα αγωνιστούν με το λογότυπο της καμπάνιας αυτής, είναι ιδιαιτέρως σημαντική αλλά και ποδοσφαιρικά έξυπνη αφού συνδυάζει τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών με το μέγεθος του ποσού που θα συγκεντρωθεί προς διάθεση. Συγκεκριμένα για κάθε 10 μέτρα που θα διανύσει εντός αγωνιστικού χώρου κάθε ποδοσφαιριστής, ο ΟΠΑΠ θα ανταμείβει τα παιδιατρικά νοσοκομεία με 3 ευρώ. Με απλά μαθηματικά δηλαδή, το ποσό που αναμένεται να συγκεντρωθεί θα αγγίζει τα 100.000 ευρώ.  

Αναλυτικά:

“Το σκορ δεν είναι αρκετό για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League. Το αποτέλεσμα θα κριθεί και σε μέτρα, γιατί όσο περισσότερο τρέξουν οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσφορά τους στα παιδιά.

Φορώντας τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θέλουν να γράψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου για να συνεισφέρουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Όσο θα τρέχουν στη διάρκεια του αγώνα, θα καταγράφεται η απόσταση που θα διανύει κάθε ποδοσφαιριστής, από το επίσημο σύστημα μέτρησης των ομάδων (GPS αισθητήρες). Στη λήξη της αναμέτρησης, το σύνολο των μέτρων που θα έχει καταγραφεί από όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, θα μετατραπεί από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Για κάθε 10 μέτρα ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει 3 ευρώ, τα οποία θα προστεθούν στη συνολική συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς».Στα matrix του ΟΑΚΑ οι θεατές θα βλέπουν σε πραγματικό χρόνο την απόσταση που έχουν διανύσει οι παίκτες και τα χρήματα στα οποία αντιστοιχεί”.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Χατζισαφί!

Ο άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *