Αρχική / AEKPASSION / Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στη διάθεση των φίλων της «Ένωσης» από την Δευτέρα 9/12 τα μαγικά χαρτάκια για την αναμέτρηση των «Δικεφάλων» στον πρώτο προημιτελικό που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους ορισμούς των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδος με τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να προγραμματίζεται για τις 18 Δεκεμβρίου.

Λίγα λεπτά αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου για την αναμέτρηση των «Δικεφάλων» που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 16.00 θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για το 1ο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Δεκέμβριου στις 21.00, στην OPAP Arena.

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η κάρτα φίλου ΑΕΚ της σεζόν 2024-2025, η οποία κοστίζει 16 ευρώ και μπορείτε να την προμηθευτείτε από ΕΔΩ.

Τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Τονίζουμε πως είναι σε ισχύ τα μέτρα για τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτή γίνεται αποκλειστικά με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη επιτυχημένη λήψη του εισιτηρίου στην εφαρμογή.

Ταυτόχρονα, εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας), καθώς παραμένουν σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη είναι η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP ARENA, που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4.

Μπορείτε να μεταβιβάσετε τα εισιτήρια διαρκείας σας μέχρι και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου. Την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι ενεργή η υπηρεσία.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ»

Σχετικά με Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Ελέγξτε επίσης

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0, βαθμολογίες παικτών

Η ΑΕΚ πήρε μία δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν καλά στημένο αντίπαλο, χωρίς να εντυπωσιάσει. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *