Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Μαγνήτης» το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ – Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου

«Μαγνήτης» το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ – Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου

Εντυπωσιάζει η προσέλευση του κόσμου στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Πόλο έλξης αποτελεί το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, με τον κόσμο να συρρέει κατά εκατοντάδες καθημερινά, προκειμένου να θαυμάσει ένα μουσείο «μοναδικό στο είδος» του για τα ελληνικά δεδομένα, με την προσέλευση και σήμερα, Κυριακή (12/5) να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Φίλοι της «Ένωσης» και όχι μόνο, άνθρωποι κάθε φύλου και ηλικίας, καθώς και ολόκληρες οικογένειες, επισκέπτονται το νέο «στολίδι» του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγία Σοφία – OPAP ARENA», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα δεν διεξάγεται κάποιος αγώνας στο γήπεδο της ΑΕΚ, που θα προσείλκυε και επιπλέον αριθμό ανθρώπων, που μπορεί να συνδύαζαν το παιχνίδι με το να δουν τα εκθέματα της Ιστορίας της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Για μία ακόμα ημέρα, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Από νωρίς το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα έχουν περάσει τις πύλες του επισκέπτες κάθε φύλου και ηλικίας και στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ολόκληρες οικογένειες που εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία για μία κυριακάτικη βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε γενιά και ήδη, μέσα σε λίγες μέρες λειτουργίας, αναγνωρίζεται ως μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, αλλά και από τα καλύτερα Μουσεία ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι ώρες λειτουργίας του καθημερινά (πλην Δευτέρας) είναι 10.00-18.00, ενώ τις ίδιες μέρες και ώρες λειτουργεί και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, το οποίο μπορούν να δουν οι επισκέπτες συνδυαστικά με αυτό της ΑΕΚ».

 

Σχετικά με Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς

Είμαι ο Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς, γεννηθείς το 1993 και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις. Παράλληλα με την συνεργασία μου με τα Παραπολιτικά, επιθυμούσα να ασχολούμαι πιο ενεργά με την μεγάλη αγάπη όλων μας, την ΑΕΚ, και έτσι θέλησα να ενταχθώ στην οικογένεια του AEKPASSION. Τους ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία και εύχομαι να δούμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές δίπλα στην ομάδα, που είναι παράλληλα και τρόπος ζωής.

Ελέγξτε επίσης

Τα Παιδικά Χωριά SOS επισκέφθηκαν την Ακαδημία της ΑΕΚ (pic)

Μια πολύ σημαντική δράση από τον οργανισμό της Ένωσης. Η ΠΑΕ ΑΕΚ γιόρτασε την παγκόσμια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *