Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Μας συγχωρείτε…διακοπή….

Μας συγχωρείτε…διακοπή….

Τι χαμπάρια μάστορα λέμε…. Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι….

Μπήκε ο εκλεκτός του Πρωθυπουργού της χώρας, με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και ο Πρωθυπουργός επιλέγει να διακόψει το πρωτάθλημα επ΄ αόριστον….. Να τιμωρήσει δηλαδή και τους άλλους. Τι ακριβώς θα αλλάξει μετά την διακοπή; Θα φτιάξουν λέει καινούργιο θεσμικό πλαίσιο, όπως μας διαβεβαίωσε ο τωρινός Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Δηλαδή 2 χρόνια τώρα, τι ακριβώς κάνουν μπορούν να μας πουν; Από την περίφημη επιτροπή εξομάλυνσης (sic ), των παχυλών μισθών και του γίγαντα “εγώ δεν είμαι του τσάμπα”, προέδρου. Του εξαιρετικού τελικού του Βόλου…. Και μέσα στην γενική σύγχυση, απειλούν και οι διεθνείς Ομοσπονδίες με αποκλεισμό. Το γνωστό τροπάρι με άλλα λόγια. Μπήκε λοιπόν κάποιος σε ένα γήπεδο με όπλο και αντί να τιμωρήσουν τον ίδιο, τιμωρούν όλες τις ομάδες.

Ρεσιτάλ αποφάσεων – παρεμβάσεων λέμε, τα συγχαρητήρια μου στο Μαξίμου. Τις παρενέργειες της διακοπής, τις έχει σκεφτεί κανείς; Την οικονομική ζημιά που θα λειτουργήσει σαν ντόμινο σε όλο τον αθλητισμό ας πούμε; Την ενδεχόμενη μεταφορά του προβλήματος στα άλλα αθλήματα που συνεχίζουν και παίζουν; Αν μετά από τόσα χρόνια, τόσες βαρύγδουπες εξαγγελίες, τόσες τροπολογίες, νομοθετικές ρυθμίσεις και επικές δηλώσεις, η επίσημη Κυβερνητική λύση στο πρόβλημα είναι η διακοπή, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και να μην ασχολούμαστε με τον Αθλητισμό.

Δεν έχει νόημα. Και επιτέλους, σε μια διαχείριση κρίσης, περιμένω ΜΙΑ φορά να ακούσω κάτι ουσιαστικό και λειτουργικό. Κάτι δηλαδή, που δεν θα σκεφτόταν ένας άσχετος περαστικός ή ένα μικρό παιδί να κάνει, αν του δίναμε με κάποιο μαγικό τρόπο την διακυβέρνηση της χώρας….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Της μοίρας τα παιχνίδια…

Σε μία χρονιά που η ΑΕΚ κλείνει 100 χρόνια ζωής, έχασε το πρωτάθλημα μέσα από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *