Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Να τα λέμε αυτά….

Να τα λέμε αυτά….

Είναι εμφανές πλέον, ότι η ΑΕΚ ακολουθεί μια εξαιρετικά ορθόδοξη πολιτική, στο κομμάτι του σχεδιασμού και των μεταγραφών. Φαίνεται ότι έχει γίνει δουλειά στο scouting, έχουν εντοπιστεί και έχουν “κλειδώσει “, μια λίστα λύσεων για κάθε θέση που μας ενδιαφέρει.

Και το κυριότερο, ο προπονητής της ομάδας, δίνει τον τόνο και έχει και την τελική επιλογή, από τρία -τέσσερα ονόματα που του προτείνουν. Φυσικά οι μεταγραφές , πάντα περιέχουν ρίσκο , αλλά αν κινείσαι μεθοδικά , σωστά και με αθλητική λογική , ορθόδοξα δηλαδή, το ρίσκο αυτό μειώνεται κατά πολύ. Ακόμα και το πρόσωπο που δείχνει η ΑΕΚ, βγάζει μια ηρεμία και μια σοβαρότητα που δεν την βλέπω στους αντιπάλους της π.χ με τον Μποκανί και τον Μπέργκ. Δεν μου αρέσει να προτρέχω αλλά όπως καταγράφω την ανησυχία μου ή την διαφωνία μου σε κάποια θέματα, δεν μπορώ να μην επικροτήσω αυτό που “εισπράττω” αυτό το διάστημα από την ΠΑΕ.

Μεθοδική δουλειά, ορθόδοξη διαδικασία, ενδιαφέρουσες επιλογές και αφεντικό ο προπονητής. Όπως λέω συνέχεια, ταμείο θα κάνουμε στο τέλος Αυγούστου αλλά τις καλές κινήσεις , μπορώ να τις χειροκροτήσω και τώρα .

Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε, του πάει το κίτρινο του μπαγάσα. ……

 

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Πρόβλημα με Λιούμπισιτς και Ελίασον στην προπόνηση

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δύο σημαντικά προβλήματα προέκυψαν κατά τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *