Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα εναντίον του Άγιαξ στην Ολλάνδία (pics)

Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα εναντίον του Άγιαξ στην Ολλάνδία (pics)

Η διευκρινιστική ενημέρωση αφορά την μετακίνηση των φιλάθλων της «Ένωσης» στο γήπεδο και σε όσους έχουν προπαραγγείλει εισιτήριο χωρίς να το έχουν ακόμα παραλάβει.

Με νέα ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλοντας να βοηθήσει τους φιλάθλους της για την πρόσβαση τους στην «Johan Cryuff Arena» με ασφάλεια, χωρίς να προκύψουν μεγάλα προβλήματα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει εν όψει του αποψινού αγώνα με τον Άγιαξ πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας που δεν έχουν παραλάβει ακόμη τα εισιτήριά που έχουν προαγοράσει, μπορούν να το κάνουν από το εκδοτήριο που θα λειτουργήσει στην αρχή του προελέγχου που θα έχει στηθεί στη Johan Cruyff Arena για τους Έλληνες οπαδούς.

Το σημείο συνάντησης στην Ολλανδία

H ολλανδική αστυνομία έχει ορίσει την Dam Square ως σημείο συνάντησης (meeting point) για τους οπαδούς της ΑΕΚ που έχουν ήδη πάρει τα εισιτήριά τους. Από το σημείο αυτό, θα μετακινηθούν στον κεντρικό σταθμό, απ’ όπου θα μεταβούν στο γήπεδο (Strandvliet ArenA station) μέσω του μετρό, με βαγόνια διαθέσιμα για λογαριασμό τους. Η μετάβαση θα ξεκινήσει στις 18.15, τοπική ώρα. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να βρίσκονται στο meeting point έως τις 17.00 το αργότερο.