Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νικολάου: «Μη δίνετε σημασία στους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη!»

Νικολάου: «Μη δίνετε σημασία στους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη!»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσης σχετικά με τα ψέματα που αναπαράγωνται για τη «Βασίλισσα».

Η σχετική ανάρτηση:

Αλλο πρόλογο θέλαμε, αλλά δεν μας αφήνουν ν’ αγιάσουμε…
Το «Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ», όπερ σημαίνει το κείμενο κατέβηκε από το Μέσον, που μάλλον πρωτοέγραψε την ψευτο-είδηση, δεν αλλάζει την ουσία, καθώς η ζημιά έγινε στο μπάχαλο του Διαδικτύου.
Όσοι «ανακάλυψαν» με καθυστέρηση πρόβλημα (κατά της… ΚΑΕ ΑΕΚ) δίχως να ελέγξουν/διασταυρώσουν την πληροφορία, και κυρίως όσοι ακόμα ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ τη ψευτο-είδηση σε διάφορα sites για ένα κλικ, παρότι ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ από την 8η Σεπτεμβρίου (μία ματιά αρκεί για την πιστοποίηση), ότι το χρέος προς τον αθλητή Ντούσαν «ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ», θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη!
Θα μπορούσαμε να γράψουμε χίλια επιχειρήματα, σε εγωκεντρική/γραφική (όπως γράφουν ορισμένοι)… Νικολαϊστικη version, το γιατί πρέπει ο κόσμος να στηρίξει τη «Βασίλισσα», αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Ήγγικεν η ώρα…
Της Κρίσης.
Εφέτος, είναι η χρονιά του λαού της ΑΕΚ. Και δεν υπάρχει αύριο… Υπάρχει σήμερα… Υπάρχει ΤΩΡΑ!
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ -που κόντρα σε διαδόσεις, τοξικότητες και αλητείες γνωστών αλλοτρίων, έκανε το καθήκον του και απέδειξε με πράξεις και υπερβάσεις ότι είναι ΕΔΩ – αλλά και ο προπονητής και οι παίκτες, και όλοι όσοι βρίσκονται και τρέχουν στον Οργανισμό, θέλουν/θέλουμε με γεμάτο κόσμο τα Λιόσια και στο BCL (μόνο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στο BCL και όση αναλογία επιτρέπει το CAS), και στη Basket League με… 9.025 κόσμο!
H αγορά εισιτηρίου «Διαρκείας» (στην επετειακή σεζόν) δεν είναι απλά καθήκον. Είναι «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΕΠΙΤΑΓΗ»!
Όπου «ΕΠΙΤΑΓΗ» – προς αποφυγήν παρεξήγησης- η «ΓιωργοΣεφερική» έννοια της λέξης.
ΥΓ: Επιτέλους, μη δίνετε σημασία στους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. Απομονώστε τους. Οι διοικούντες την ΑΕΚ γνωρίζουν καλύτερα τις εκκρεμότητες και τον τρόπο αυτοεξυγίανσης.
ΥΓ2: Και τώρα ξαναγυρίζουμε στη σιωπή μας.

Σχετικά με Νίκος Ψημμένος

Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ελέγξτε επίσης

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα που θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com