Αρχική / AEKPASSION / Ο ατζέντης του Πινέδα διαψεύδει τις φήμες για μεταγραφή: «Απλώς κάνουν… θόρυβο!»
Marios Vasilopoulos Photography

Ο ατζέντης του Πινέδα διαψεύδει τις φήμες για μεταγραφή: «Απλώς κάνουν… θόρυβο!»

Ο εκπρόσωπος του Μεξικάνου, Μάριο Βιγιαρεάλ, μίλησε για τις φήμες περί συμφωνίας με την Τσίβας.

Τι σχολίασε για την πιθανότητα νέου συμβολαίου με την ΑΕΚ

Τα ΜΜΕ του Μεξικού -ειδικότερα- και της Λατινικής Αμερικής -γενικότερα- δεν σταματούν να «παράγουν» άρθρα για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα.

Μέρα παρά μέρα, νέα άρθρα κάνουν την εμφάνισή τους. Άλλα τονίζουν πως ο Μεξικανός χαφ της ΑΕΚ «θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσίβας». Άλλα πως «έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια και απομένει το οκ της ΑΕΚ» ή πως «ΑΕΚ και Τσίβας διαπραγματεύονται» και ούτω καθεξής.

Διαβάστε περισσότερα στο ole.gr

Σχετικά με Βαγγέλης Νταλαπέρας

Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και εργάζομαι ως δημοσιογράφος στο aekpassion.gr, όπου καλύπτω θέματα σχετικά με την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Με πάθος για την ομάδα από μικρός, η αγάπη μου για την κιτρινόμαυρη οικογένεια δεν είναι απλώς χόμπι, αλλά τρόπος ζωής. Μέσα από τη δουλειά μου, προσπαθώ να μεταφέρω στους αναγνώστες τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Είμαι ένας τρελός οπαδός, που ζει για τις στιγμές δόξας της ομάδας και πιστεύει στο λαμπρό μέλλον της. Το σύνθημά μου είναι πάντα: "ΑΕΚ παντού και πάντα!"

Ελέγξτε επίσης

Να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στο ΣΕΦ η ΑΕΚ

Η «Ένωση» φιλοξενείται σήμερα (17:15, ΕΡΤ3) από τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *