Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Ο Μίλσον ή θα ζητήσει συγγνώμη και θα μείνει ή θα πουληθεί με τα χρήματα που θέλει η Μακάμπι»

«Ο Μίλσον ή θα ζητήσει συγγνώμη και θα μείνει ή θα πουληθεί με τα χρήματα που θέλει η Μακάμπι»

Τα ΜΜΕ στο Ισαρήλ παρουσιάζουν πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δείξει σκληρή στην υπόθεση του 24χρονου Ανγκολέζου για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στο Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αποφασισμένη να χειριστεί την υπόθεση του Μίλσον σύμφωνα με τους όρους που θα ευνοούν τον ισραηλινό σύλλογο είτε με την παραμονή του 24χρονου Ανγκολέζου εξτρέμ στην ομάδα ζητώντας συγγνώμη είτε με την πώληση του σε ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Μακάμπι.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα του «one.co.il» αναφέρει για την υπόθεση του Φελίτσιο Μίλσον πως:

«Ο σύλλογος δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Μίλσον κι αν συνεχίσει ο παίκτης έτσι το καλοκαίρι γι’ αυτόν αναμένεται να είναι μεγάλο. Σε ό,τι αφορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είτε ο Μίλσον θα επιστρέψει στο σύλλογο και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε, είτε θα φέρει μια προσφορά που θα ταιριάζει με το τίμημα που θέλει η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ομάδες που επικοινώνησαν με το σύλλογο για τον Μίλσον, ενημερώθηκαν ότι η τιμή του παίκτη είναι 7 με 8 εκατ. ευρώ ή 6,5 εκατ. ευρώ και το 40% μία πιθανής μελλοντικής πώλησης .Αν έρθουν τέτοιες προσφορές, ο Μίλσον θα πωληθεί. Αν όχι, τότε ο παίκτης είτε θα επωμιστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του, είτε θα επιστρέψει, αφού πρώτα ζητήσει συγγνώμη».

Τέλος στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η Μακάμπι για παν ενδεχόμενο κινείται ήδη για παίκτη που θ’ αντικαταστήσει τον Μίλσον και φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Μουσά Τζενεπό της Σταντάρ Λιέγης.

Σχετικά με Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Ελέγξτε επίσης

Τον χαβά τους οι Μεξικανοί: «Παίκτης της Μοντερέι ο Πινέδα με 7 εκατ. δολάρια» (pic)

Νέα δημοσιεύματα στο Μεξικό μιλούν για συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Μοντερέι. Δεν είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *