Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης στέκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς (pics)

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης στέκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς (pics)

Οι οπαδοί του οργανωμένου κλαμπ της πρωτεύουσας της Πιερίας έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, για τους συνανθρώπους τους, που δοκιμάζονται από τις πλημμύρες.

Σε μια κίνηση αξία επαίνου και αναφοράς προχώρησε ο Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης, ο οποίος έδειξε την αλληλεγγύη του, προς τους πλημμυροπαθείς της Τ.Κ. Μεγάλου Ευιδρίου.

Πιο συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του προέδρου του «κιτρινόμαυρου» κλαμπ κ. Βάιου Χαρισόπουλου και έχοντας την αντίστοιχη ανταπόκριση από αρκετά μέλη του συλλόγου, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης όπως και καθαρισμού, τα οποία προσφέρθηκαν στην περιοχή της ΤΚ Μεγάλου Ευιδρίου Φαρσάλων.

Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του κλαμπ, παραδόθηκαν στον πρόεδρο της Τ.Κ. Νίκο Γούσιο ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο κ. Βάιο Χαρισόπουλο, όπως και τα μέλη του Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης, που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους προς του συνανθρώπους τους, που δοκιμάζονται στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Κοινότητα του Μεγάλου Ευιδρίου.

Δείτε φωτογραφίες από την κοινωνική προσφορά του Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης:

Μεγάλη κίνηση από τον Σύνδεσμο Φίλων της ΑΕΚ στην Κατερίνη: Στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Τ.Κ. Μεγάλου Ευιδρίου

Μεγάλη κίνηση από τον Σύνδεσμο Φίλων της ΑΕΚ στην Κατερίνη: Στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Τ.Κ. Μεγάλου Ευιδρίου

Σχετικά με Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Ελέγξτε επίσης

Παππάς: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με τον Υδραϊκό»

Τι είπε ο παίκτης της ομάδας πόλο της «Ένωσης» για το αυριανό ματς. Αύριο το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com