Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ολοκληρώθηκε το φιλικό ΑΕΚ-ΠΑΟ (pics)

Ολοκληρώθηκε το φιλικό ΑΕΚ-ΠΑΟ (pics)

Ολοκληρώθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ η φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε το φιλικό μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, το οποίο είχε χαρακτήρα προπόνησης.

Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως μεταξύ των δεκαλέπτων πραγματοποιήθηκαν μεγάλα διαλείμματα για ξεκούραση και οδηγίες από τους τεχνικούς των δυο συλλόγων.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης μετά από κοινή απόφαση των δυο ΚΑΕ δεν ανακοινώθηκε.

Η Ένωση με ανάρτηση της παρουσίασε το φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/aekbasketballclub/posts/3740553005960443?__xts__[0]=68.ARC_L9O_QoYIHNHuxuJ6iLKfjH_sSjCryU1wfOR3wZ3eSuqTD9pr6YmNsWSUwFqJit98QsXkOpry3Y6JbeWSY56OnwMUbrQyIF6PoqZPwGzVi4WfKXkLZkLPg0GuVX9T5VKPjh57L0RxxZtJnMD1h4TTgoIB1nQk0Oh5yIXzUA4jI3TX5jHA22lnncm58ckyLtNWz1J-OmD-OXjW4rGSPP5qxJBLninSKCyYDsN4BBd8yZOE7V4G_BnSgfcoiUtE8ALi7JssahyLvfTn5AyGJctEx9qdn2f9oEWSk9Wom7EOHvSByM6oHEEBLHrQGu0ncPOIs5baqSE52zRxVTLoONcn1w&__tn__=-R

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.

Ελέγξτε επίσης

ο Βιτσενζούτο εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας»

Ο 33χρονος Ιταλός θα αναλάβει την θέση του βοηθού προπονητή δίπλα στον κόουτς Σάκοτα με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *