Οι δηλώσεις της χρυσής αλλαγής του Αλμέιδα που με το τέρμα του χάρισε την πρόκριση της «Ένωσης» στη Θεσσαλονίκη.
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο πέρασε στην παράταση της αναμέτρησης της ΑΕΚ στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» στο 107′, το οποίο έμελλε να δώσει την πρόκριση στην «Ένωση».
Σε δηλώσεις του ο Άγγλος μπακ τόνισε πως ήταν οδηγία του Αλμέιδα να ανεβαίνει μπροστά καθώς και το ότι δεν ήξερε πως να το πανηγυρίσει. Τέλος ανέφερε πως σήμερα οι παίκτες θα γιορτάσουν την πρόκριση και από αύριο θα στρέψουν την προσοχή τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» απέναντι στη Athens Καλλιθέα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόουζες Οντουμπάτζο:
«Μπορώ να μιλήσω το πάθος και την αφοσίωση που είχαμε μέχρι το τέλος για την πρόκριση. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς και το καταλάβαμε με μόλις φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απόψε.
Ο προπονητής μου έδωσε οδηγίες να ανεβαίνω, η μπάλα έφτασε σε έμενα, σούταρα, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την τεχνική μου, σκόραρα και μετά δεν ήξερα πως να το πανηγυρίσω.
Σήμερα θα το γιορτάσουμε, πρέπει α εμφανιστούμε έτοιμοι την Κυριακή. Έχουμε δείξει πως είμαστε ενωμένοι ως σύνολο, είτε το πανηγυρίσω το γκολ με τον Λάζαρο Ρότα είτε με κάποιον άλλον, είμαστε όλοι μαζί.