Αρχική / AEKPASSION / ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αβάσιμα και αναληθή τα περι πρόσληψης του Τζιμπούρ σε ρόλο Αθλητικού Διευθυντή»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αβάσιμα και αναληθή τα περι πρόσληψης του Τζιμπούρ σε ρόλο Αθλητικού Διευθυντή»

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Ξεκάθαρη θέση αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία έκαναν λόγο για επικείμενη πρόσληψη του Ραφίκ Τζιμπούρ στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» επεσήμαναν ότι: «Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα οποία υποστήριζαν ότι επίκειται πρόσληψη του Ραφίκ Τζιμπούρ ως Αθλητικού Διευθυντή, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι είναι αβάσιμα και αναληθή. Τα νυν στελέχη της ομάδας απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη, Μάριου Ηλιόπουλου».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.

Ελέγξτε επίσης

Στις 21:00 η άφιξη του Λαμέλα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (pic)

Ο Αργεντίνος εξτρέμ φτάνει το βράδυ της Παρασκευής στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ολοκληρώσει τυπικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *