Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε εμάς και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όσον αφορά τη χρήση του ΟΑΚΑ»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε εμάς και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όσον αφορά τη χρήση του ΟΑΚΑ»

Πώς αντιδράνε στην Ένωση μετά από όλα αυτά τα οποία υποστήριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την σύμβαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση στα όσα έχουν ειπωθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό που αναφέρουν είναι ότι:

«Η ΑΕΚ μπαίνει στο ΟΑΚΑ δύο φορές το μήνα για τους αγώνες της, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο ΟΑΚΑ, αφού εκεί προπονείται η ομάδα του ενώ τα γηπεδάκια πίσω τα χρησιμοποιούν και οι Ακαδημίες του. Για τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ είναι και ΟΑΚΑ και Σπάτα μαζί, για εμάς η χρήση είναι πολύ μικρότερη».

Επίσης, προσθέτουν πως:

«Το ποσό που ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι μεν αυτό της σύμβασης αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ό,τι στοιχίζει στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ΟΑΚΑ ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει επωμιστεί τη συντήρηση του χόρτου, ότι πλήρωσε την αλλαγή του χόρτου ενώ είναι και όλη η συντήρηση του ΟΑΚΑ που ανεβάζει πολύ το ποσό και μπορεί και να το διπλασιάζει».

Και συνεχίζουν λέγοντας:

«Στη σύμβασή μας έχουμε δικλείδα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ στο 15% των εσόδων μας, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και είναι απόλυτα νόμιμη και από το 2013 που η ΑΕΚ επέλεξε να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ είναι αυτή που το συντηρεί, ένα γήπεδο που θα είχε σοβαρά προβλήματα αν έστω δεν υπήρχε η ΑΕΚ σε αυτό». 

Από εκεί και πέρα, σήμερα ήταν η τελευταία μέρα προθεσμίας για να πέσουν οι υπογραφές σε ότι έχει να κάνει με την σύμβαση για την αδειοδότηση. Σύμβαση που έχει περίπου ίδιους όρους με την προηγούμενη.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η Ένωση υπέγραψε για ακόμη δύο χρόνια με το ΟΑΚΑ, έτσι ώστε σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση με το γήπεδο το οποίο χτίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα να είναι καλυμμένη και να μην χρειαστεί να… μπει σε περιπέτειες. Αν όλα πάνε καλά και το γήπεδο είναι έτοιμο όταν πρέπει, τότε οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα χρειαστούν το ΟΑΚΑ για ολόκληρο το δεύτερο έτος, αφού θα επιστρέψουν στην φυσική έδρα της ομάδας.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Με την παρουσία του κόσμου θα διεξαχθεί η εκδήλωση της «Βασίλισσας»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για τον κόσμο, προκειμένου να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com