Αρχική / AEKPASSION / Πάνω από 3.000 επισκέπτες στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Μουσείου της ΑΕΚ!

Πάνω από 3.000 επισκέπτες στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Μουσείου της ΑΕΚ!

Μεγάλος είναι ο αριθμός των επισκεπτών του Μουσείου Ιστορίας της Ένωσης την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του.

Την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του συμπλήρωσε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA και ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Πάνω από τρεις χιλιάδες επισκέπτες κάθε φύλου και ηλικίας έχουν περάσει τις πύλες του από τις 24 Απριλίου και σχεδόν όλοι έχουν συνδυάσει την παρουσία τους σε αυτό με επίσκεψη και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Ειδικά η Μεγάλη Εβδομάδα, λόγω των πασχαλινών διακοπών των σχολείων, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για οικογένειες με παιδιά να επισκεφθούν τα Μουσεία και να βιώσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία.

Τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ τροποποιούνται ως εξής τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα:

3/5 Μ. Παρασκευή 12:00-17:00
4/5 Μ. Σάββατο 10:00-15:00
5/5 Κυριακή του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ
6/5 Δευτέρα του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ
7/5 Εργατική Πρωτομαγιά ΚΛΕΙΣΤΑ

Μετά από αυτές τις ημερομηνίες θα ισχύει το καθημερινό ωράριο (10 π.μ.-6 μ.μ) όλες τις ημέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας.

Σχετικά με Νίκος Ψημμένος

Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ελέγξτε επίσης

Μπάσκετ: Νέος General Manager της ΑΕΚ ο Κώστας Κώτσης

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΒETSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *