Οι Θεσσαλονικείς δια του εκπροσώπου τους παραδέχτηκαν όσα συνέβησαν στο πάρκινγκ του γηπέδου της Ένωσης, τα οποία μάλιστα η πλευρά υπεράσπισης τους χαρακτήρισε ως «επεισόδια μικρής κλίμακας».
Το γεγονός ότι προπονητές, στελέχη και παίκτες του ΠΑΟΚ ενεπλάκησαν σε επεισόδια στο πάρκινγκ της “Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena” μετά τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, παραδέχτηκε ο νομικός εκπρόσωπος του «Δικεφάλου του Βορρά», κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Μάλιστα, ο κ. Μαυρομάτης μεταξύ άλλων τα χαρακτήρισε ως «επεισόδια μικρής κλίμακας», κάτι που έρχεται σε αντίθεση τόσο με τις καταθέσεις των Αλεξίου-Ηλιόπουλου, όσο και με το βίντεο που υπάρχει από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του γηπέδου, το οποίο η πλευρά υπεράσπισης των Θεσσαλονικέων φάνηκε πως δεν ήθελε να προβληθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ αιτήθηκε απαλλαγή όλων των φυσικών προσώπων που αναφέρονται στις κλήσεις και χρηματικό πρόστιμο, αλλά όχι τιμωρία έδρας.