Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Πέρασαν από το Άργος οι Μάγκες, πρόκριση για την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου!

Πέρασαν από το Άργος οι Μάγκες, πρόκριση για την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου!

Στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας του Διομήδη στο Άργος με 23-14 – Περιμένει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός η Ένωση!

Ο «Δικέφαλος» έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και περιόρισε αρκετά τον Διομήδη στο 2-4. Από την άλλη, ο Διομήδης αντέδρασε και μείωσε σε 3-5. Βέβαια, οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού παρέμειναν στον στόχο τους και έτσι δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας για το 5-10. Οι δύο ομάδες για αρκετά λεπτά δεν έβρισκαν τρόπους να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει το σκορ. Στην συνέχεια, η «Ένωση» κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να μείνει μπροστά με 6-12. Οι δυο ομάδες αναχώρησαν για τα αποδυτήρια με το 8-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ διατήρησε ένα καλό ρυθμό, χωρίς να δώσει την δυνατότητα στην ομάδα του Άργους να πλησιάσει με το σκορ να είναι στο 11-18. Ο «Δικέφαλος» έχτισε… μια ικανοποιητική διαφορά στο 12-19, με την απόδοση της να μην πέφτει όσο περνούσαν τα λεπτά . Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού είχαν τον έλεγχο του αγώνα, νικώντας με 23-14.

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 3-6, 5-10, 5-10, 6-12, 8-13 (ημιχρ.), 11-15, 11-17, 11-18, 12-19, 13-20, 13-24.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Χάντμπολ γυναικών: «Ποδαρικό» με νίκη στη Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε με 25-32 της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη Η γυναικεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *