Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πρόσκληση εγγραφών για το Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ!

Πρόσκληση εγγραφών για το Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ!

Πρόσκληση να εγγραφούν στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα απηύθυνε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ ξεκίνησε τις προπονήσεις του για την νέα χρονιά και σας προσκαλεί να γνωρίσετε το συναρπαστικό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από κοντά!

1)Όλες οι ηλικίες 2)Όλα τα επίπεδα 3)Οικονομική συνδρομή 4)Έκπτωση για τα δυο μέλη της ίδιας οικογένειας 5) Έκπτωση για παιδιά μονογονεϊκής οικογένειας 6)2 έμπειροι προπονητές 7)350 τ.μ. αίθουσα προπόνησης 8)Ωράριο λειτουργίας 16.00-22.30 9)9 αγωνιστικά τραπέζια 10)2 επαγγελματικά ρομπότ προπόνησης 11)ειδικό αθλητικό δάπεδο 12)Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για κάθε αθλητή σύμφωνα με το αγωνιστικό του τρόπο παιχνιδιού 13)Συμμετοχή σε τουρνουά 14)Δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικά και ατομικά πρωταθλήματα.

Διεύθυνση: 3o Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας, Ιασωνίδη 22, 143 42, Νέα Φιλαδέλφεια (Πλησίον Παλαιάς Renault)

E-mail: aek_table_tennis@yahoo.gr

https://www.facebook.com/ΑΕΚ Επιτραπέζια Αντισφαίριση https://www.aek-tabletennis.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6906409408 6945 996730 6978 302033».

Σχετικά με Βιργινία Ηρακλειδίου

Βιργινία Ηρακλειδίου
Η Βιργινία Ηρακλειδίου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1990. Σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων στην Ιταλία, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τον ξενοδοχειακό τομέα. Η ΑΕΚ μπήκε στη ζωή της περίπου σε ηλικία 11 ετών, όταν και ξεκίνησε να παρακολουθεί ποδόσφαιρο κι όταν αργότερα ενηλικιώθηκε δεν ήταν λίγες οι φορές που ταξίδευε για να δει από κοντά τη μεγάλη της αγάπη. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του AEKpassion και με μεγάλη της χαρά ενημερώνει τον κόσμο για τα νέα της αγαπημένης της ομάδας.

Ελέγξτε επίσης

Ξιφασκία: Στις κορυφαίες του κόσμου η Γκουντούρα της ΑΕΚ

Στην ελίτ της παγκόσμιας ξιφασκίας βρίσκεται η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα η οποία πραγματοποίησε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com