Αρχική / AEKPASSION / Προσπάθησε να τα μαζέψει ο Άμραμπατ στη σημερινή προπόνηση

Προσπάθησε να τα μαζέψει ο Άμραμπατ στη σημερινή προπόνηση

Ο Νόρντιν Άμραμπατ είχε συνομιλία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου πριν την προπόνηση της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει στην Ολλανδία.

Μετά τις ατυχείς δηλώσεις του στην Ολλανδία για την πρόθεσή του να αναχωρήσει το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, ο Νορντίν Άμραμπατ προσπάθησε στη σημερινή προπόνηση να δώσει εξηγήσεις στον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο Μαροκινός προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης», ανέφερε ο Άμραμπατ.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

«Πρόταση 5.5 εκατ. ευρώ της Πούμας στην ΑΕΚ για Ελίασον»

Δημοσίευμα από τη Σουηδία μιλάει για μεγάλη πρόταση των Μεξικανών για τον Ελίασον. Η σουηδική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *