Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ
Πηγή εικόνας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, θα διεξαχθεί επιστημονική ημερίδα κατά του εκφοβισμού στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» την Τετάρτη 6/3.

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ θα δείξει την δραστηριότητα της σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτή την φορά πρόκειται για την στρατηγική συνεργασία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ μια συνεργασία πολυεπίπεδη και αναμένεται το 2024 να υλοποιηθούν σημαντικές πρωτοβουλίες.

Μάλιστα αύριο, Τετάρτη (6/3) θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα κατά του εκφοβισμού στις εγκαταστάσεις της «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στην αντιμετώπιση κρίσεων, διευρύνουν το πεδίο κοινής δράσης με το σχεδιασμό νέων δράσεων κοινωνικής ευθύνης που έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν την αυξονόμενη εφηβική βία και να ενισχύσουν την νεανική ενδυνάμωση μέσα από την εκπαίδευση και τον αθλητισμό.

Η παραπάνω συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη δέσμευση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την κοινωνική ευθύνη και της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ για την ενίσχυση των κοινοτήτων. Η συνεργασία είναι πολυεπίπεδη και αναμένεται το 2024 να υλοποιηθούν σημαντικές πρωτοβουλίες, οι οποίες περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και προγράμματα ενίσχυσης της κοινότητας με κύριο στόχο να καλλιεργήσουν την κουλτούρα της μη βίαιης επικοινωνίας και του αλληλοσεβασμού μεταξύ των εφήβων.

Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζεται με την αυριανή επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Οι αξίες μέσα από τον Αθλητισμό είναι όπλο κατά του εκφοβισμού», η οποία θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Συνεντεύξεων της OPAP ARENA. Η συγκεκριμένη μέρα επελέγη διότι η 6η Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού.

Λίγα λόγια για την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ βρίσκεται ο άνθρωπος. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η προαγωγή της ψυχικής υγείας, η παροχή ψυχιατρικής φροντίδας στην Κοινότητα με βάση τις αρχές της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, παροχή εξειδικευμένων ψυχιατρικών υπηρεσιών και ψυχοεκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα πρότυπα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε περισσότερα από 600.000 άτομα».

Σχετικά με Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Ελέγξτε επίσης

Μπρούνο Άλβες: «Τιμή μου που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου» (pic)

Ο Αθλητικός Διευθυντής του «Δικεφάλου» μίλησε στην εκδήλωση των 100 χρόνων που διεξήχθη στην «Αγιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *