Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Στην δουλειά και στον αγώνα….

Στην δουλειά και στον αγώνα….

Στην δουλειά και στον αγώνα, κόντρα πάμε στον χειμώνα…

Έτσι έλεγε ο Γιώργος Νταλάρας, σε ένα ,αριστερού νοήματος, τραγούδι…. Έτσι λειτουργούμε όμως και εμείς, χωρίς σταματημό, χωρίς τελειωμό…. Μπορούμε να “στήσουμε” την οποιαδήποτε εκδήλωση, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, μέσα σε μέρες….

Έτσι και τώρα, έρχεται στην Ελλάδα, ένας διεθνούς αξίας προπονητής, ο Ντράγκαν Τζούκιτς και ένα σεμινάριο προπονητικής, θα πάρει ζωή …. Το Σάββατο στον Πανελλήνιο…. Έχουμε ανθρώπους που δουλεύουν για το άθλημα, έχουμε ανθρώπους που ζουν για το άθλημα, έχουμε ανθρώπους που λατρεύουν το άθλημα….. Δεν σταματούν ποτέ, να σκέφτονται τρόπους προώθησης, ανάπτυξης, διδασκαλίας….

Με καθημερινή συνεργασία, πολλές φορές δεν τους προλαβαίνω σε επίπεδο ιδεών…. Είμαστε παντού μέσα, σε κάθε πρόγραμμα, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πάνω από όλα στα παιδιά….

Το Σάββατο στον Πανελλήνιο, 13 Μαΐου στο Ναύπλιο, 20 Μαΐου στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, 24 στα Ιωάννινα, 25 στην Άρτα και προς το τέλος Μαΐου μάλλον στην Πάτρα ……

Σχολεία, διδασκαλία, γιορτή, Be Active και και και και μετά έχουμε και Beach Handball. Αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι μας όλον τον χρόνο….

Ξέρετε, αυτοί που τους πήραμε απόσπαση για είναι στα σπίτια τους…. Αυτοί που κάθονται… Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα… Κάποια στιγμή θα τα πούμε αναλυτικά για τον ρόλο και τα διαφορετικά είδη προπονητών….

Για τους παρατρεχάμενους και τους μάναντζερς…. Για κάποιους, με τα πολλά διαφορετικά ταλέντα….. Σήμερα όμως λέμε για αυτούς που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το καλό του αθλήματος….

Στην δουλειά και στον αγώνα λοιπόν…..

Κώστας Σταματιάδης.

 

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Λαλούν πολλοί κοκόροι; Μάλλον ξημέρωσε!

14 διαφορετικούς σκόρερ μετρά πλέον η «Ένωση» στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την καταμέτρηση. Όταν ακούει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com