Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στήριξη από ΠΑΕ ΑΕΚ και ΙΑΣΙΣ στους πλημμυροπαθείς

Στήριξη από ΠΑΕ ΑΕΚ και ΙΑΣΙΣ στους πλημμυροπαθείς

Στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας η «Ένωση» και η ΙΑΣΙΣ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΙΑΣΙΣ στέκονται από κοινού στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η ομάδα μας και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ επιχειρούν να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές και ζητούν και τη δική σας βοήθεια, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

Όπως σε κάθε συνθήκη κρίσης, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές με κλιμάκιο ειδικά εκπαιδευμένων σε συνθήκες κρίσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα , τα κλιμάκια βρίσκονται στον Παλαμά, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές υποστηρίζοντας τους πληγέντες αυτής της πρωτοφανούς καταστροφής.

Παράλληλα με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, και επειδή οι ανάγκες σε υλικά αγαθά είναι τεράστιες, γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας απευθείας στην περιοχή.

Αναλυτικά οι ανάγκες:
• Νερά
• Ξηρά Τροφή
• Καινούργια Εσώρουχα (αντρικά & γυναικεία)
• Καινούργιες Κάλτσες
• Είδη καθαρισμού σπιτιού
• Αντικουνουπικά
• Είδη προσωπικής υγιεινής (Πάνες Ενηλίκων, Σερβιέτες)
• Αδιάβροχα Υποσέντονα

Σημείο συγκέντρωσης:

ΑΘΗΝΑ έως και την Τετάρτη 20/09
* ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια (09.00 – 20.00 Δε-Πα)

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

250 διαρκείας της Βασίλισσας δωρίζει σε άνεργους και φοιτητές ΑΕΚτζής επιχειρηματίας:

 Ένας επιχειρηματίας οπαδός της ΑΕΚ, αγόρασε 250διαρκείας της Βασίλισσας και τα δώρισε σε άνεργους και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com