Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε τον ακριβή αριθμό καρτών διαρκείας που διατέθηκαν, για τις εγχώριες διοργανώσεις, ευχαριστώντας θερμά τους φίλους της «Ένωσης».
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά ο τελικός αριθμός κατόχων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στη «Αγία Σοφία-OPAP Arena» έφτασε τις 26.280, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να προβαίνει στην έκδοση μιας ευχαριστήριας ανακοίνωσης προς τους φιλάθλους της για την έμπρακτη στήριξή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και μέσω των δύο διαδικασιών που είχαν παραμείνει διαθέσιμες (τηλεφωνικά και μέσω email), ο τελικός αριθμός καρτών που διατέθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι 26.280!
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, η οποία οδήγησε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αποτελούν διαχρονικά τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, εξασφαλίζοντας ότι η OPAP Arena θα είναι και τη φετινή σεζόν η πιο καυτή έδρα!»