Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τελευταία προθεσμία από τη FIFA στην ΕΠΟ για να πάρει μέτρα

Τελευταία προθεσμία από τη FIFA στην ΕΠΟ για να πάρει μέτρα

Διορία ενάμιση μήνα από FIFA σε Γραμμένο για να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!

Υποχρεωμένη να προβεί άμεσα σε αποφάσεις και αλλαγές είναι η ΕΠΟ μετά τα όσα διεμήνυσε ο Χέρμπερτ Χούμπελ στον Βαγγέλη Γραμμένο. Όπως αναφέρει η Live Sport, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης ενημέρωσε τον ομόλογό του της ΕΠΟ πως θα εισηγηθεί Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που όμως δεν θα εφαρμοστεί άμεσα. Πιθανολογείται πως η τελευταία προθεσμία που θα δοθεί στην ΕΠΟ είναι ενάμισης μήνας.

Ο κ. Χούμπελ θα ενημερώσει εγγράφως την ΕΠΟ στο σημερινό ΔΣ της ομοσπονδίας για την εισήγησή του προς τη FIFA και πώς την αιτιολογεί κάνοντας μεταξύ άλλων αναφορά στις εμπρηστικές δηλώσεις και τοποθετήσεις κατά διαιτησίας από παράγοντες του ποδοσφαίρου που περνούν ατιμώρητες και στα κρούσματα βίας, αλλά και με ειδική μνεία στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη φέροντας όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που έγινε σαφές από τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης είναι πως δεν υπάρχει πρόθεση από τη FIFA να διορίσει ξανά προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ. Οπότε είτε θα πρέπει ο Βαγγέλης Γραμμένος και οι συνεργάτες του να προχωρήσουν σε αποφάσεις και λήψη μέτρων εδώ και τώρα, είτε το Grexit θα είναι αναπόφευκτο.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ενημέρωσε τον κ. Χούμπελ για τις προτάσεις του, ωστόσο ο τελευταίος ζήτησε… πράξεις και όχι εξαγγελίες. Το παράδοξο είναι πως από ό,τι προκύπτει αρκετοί στις τάξεις της ΕΠΟ δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου και χθες ορισμένα στελέχη έλεγαν ότι η εισήγηση για Grexit δεν δικαιολογείται, αφού δεν υπάρχει παραβίαση του καταστατικού ή του αυτοδιοίκητου και δεν προκύπτει δυσλειτουργία στη διαιτησία με ευθύνη της ΚΕΔ καθώς αυτή τελεί υπό την εποπτεία της FIFA.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναμένεται, εφόσον απομακρυνθεί ο κίνδυνος του Grexit, να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην ομοσπονδία.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

ο Βιτσενζούτο εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας»

Ο 33χρονος Ιταλός θα αναλάβει την θέση του βοηθού προπονητή δίπλα στον κόουτς Σάκοτα με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *