Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Tην Παρασκευή η επιστροφή στις προπονήσεις σε… γκρουπ

Tην Παρασκευή η επιστροφή στις προπονήσεις σε… γκρουπ

Σαφείς οδηφίες έδωσαν οι Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς στους ποδοσφαιριστές με αφορή τον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχουν παρθεί σε όλη την χώρα.

Οι τελευταίες εξελίξεις με θέμα τον κορωνοϊό έχουν αλλάξει πραγματικά την καθημερινότητά μας. Πέρα από την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, έχουν δημοσιευτεί και σαφή μηνύματα προς τους πολίτες να… μένουν σπίτι. Κάτι το οποίο έκανε εχθές και η ΠΑΕ ΑΕΚ. Σήμερα στα Σπάτα οι παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση μέχρι και την..επόμενη. Οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, με τους Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς να τους δίνουν σαφείς οδηγίες να παραμείνουν στην Αθήνα και να μην ταξιδέψουν οπουδήποτε, θέλοντας να τους δώσουν να καταλάβουν πως η διακοπή των προπονήσεων δεν συνεπάγεται με διακοπές, αλλά συμβαίνει για την ασφάλειά τους. Σε πολλές ομάδες οι προπονήσεις γίνονται σε γκρουπ και μέχρι στιγμής με αυτόν τον τρόπο έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση την Παρασκευή 27/3. 

Σε άλλα νέα η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε  στα Σπάτα.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Κώστας Γαλανόπουλος και Φοίβος Μπότος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Από αύριο υπάρχει διακοπή προπονήσεων και με βάση το πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στα Σπάτα την Παρασκευή.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Νταμπράουσκας: «Ήρωες οι παίκτες μας που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα κόντρα στην ΑΕΚ»

Το σχόλιο του τεχνικού του ΟΦΗ αμέσως μετά τη νίκη (2-0) της ομάδας του επί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com