Αρχική / Αρχική Σελίδα / Το Metropolitan General επίσημος υποστηρικτής υγείας για την «Βασίλισσα».

Το Metropolitan General επίσημος υποστηρικτής υγείας για την «Βασίλισσα».

Σε μια κρίσιμη σεζόν για την ΑΕΚ, η οποία θα προσπαθήσει να φέρει τίτλους στο σύλλογο, θα έχει υποστηρικτή υγείας ώστε να θωρακίσει τα “περιουσιακά” της στοιχεία. 

Αυτό θα γίνει διότι η ΚΑΕ ΑΕΚ λίγο καιρό πριν την έναρξη της σεζόν 2019-20, ανακοίνωσε την συνεργασία με το Metropolitan General ως επίσημο Υποστηρικτή Υγείας της ομάδας. Συγκεκριμένα, θα παρέχει στους παίκτες και την ομάδα υποδομής της Ένωσης, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε επίπεδο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης. Οι τραυματισμοί και η πρόληψη σε μια σεζόν γεμάτη από υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, απαιτεί υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ο Διευθυντής του ιατρικού επιτελείου της Ομάδας είναι ο Dr. Φραγκίσκος Ξυπνητός, Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ώμου-Γόνατος του Μetropolitan General, με άμεσο συνεργάτη τον ορθοπαιδικό χειρουργό, κ. Στέφανο Καϊάφα. Ενώ για 5η διαδοχική σεζόν παραμένουν επικεφαλής της ομάδας αποκατάστασης οι Διευθυντές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Μetropolitan General, κ.κ. Σταύρος Τόϊλος και Κώστας Ψαρογιώργος. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ με την επίσκεψη της στο Metropolitan General, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο κύκλο των προληπτικών αιματολογικών, καρδιολογικών και εργομετρικών ελέγχων.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Με την φωνή του Χατζηχρήστου το βίντεο της «Βασίλισσας» για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν (vid)

Δείτε το ιδιαίτερο βίντεο, που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, το οποίο συνοδεύεται από φωνητικό απόσπασμα-μήνυμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *