Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Το πάρτι συνεχίζεται…

Το πάρτι συνεχίζεται…

Διάβασα πολύ προσεκτικά και αυτά που είπε ο κύριος Ανδριόπουλος αλλά και την εγκριτική απόφαση για την Υψομετρική Μελέτη. Έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τεχνικό, ουσιαστικό αλλά πάνω από όλα Αεκτζίδικο.

Το πάρτι της ερμηνείας και των σχολίων συνεχίζεται βέβαια. Καθότι όλοι έχουν γίνει ειδικοί ή καταλαβαίνουν αποκλειστικά και μόνο αυτά που θέλουν. Ανάλογα πάντα με την οπτική γωνία που το βλέπει ο καθένας.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: είπε ο άνθρωπος για την πιθανότητα δημιουργίας ομάδων εθελοντών και έχει γίνει χαμός. Οι μεν λένε: “θα το χτίσουμε μόνοι μας, όπως οι πρόγονοι μας ” και άλλα τέτοια επικά, οι δε λένε: “πάλι στην φτήνια πάμε να την βγάλουμε”. Δεν έχουμε κανένα μέτρο κύριοι. Δεν συζητάω για κάτι τεχνικές αναλύσεις που ακούω για την Υψομετρική Μελέτη και όχι μόνο. Θα ξαναπώ άλλη μία φορά από εδώ: αφήστε ρε παιδιά να ξεκινήσει επιτέλους και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία. Τσακωνόμαστε μετά ρε παιδάκι μου, δεν χάθηκε ο κόσμος. Και σταματήστε επιτέλους να βάζετε διαχωριστικές γραμμές. Δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια στην ΑΕΚ. Το παρελθόν είναι χρήσιμο σαν ιστορία, όχι να αναβιώνει σαν καύσιμο για το παρόν και το μέλλον.

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Ωραία που (θα) είναι η Κυριακή…

Με κάτι παραπάνω από 24 ώρες να απομένουν για το γιορτινό ματς με τον Βόλο, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com