Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Βαριά ήττα για την Κ19 της ΑΕΚ στην Κρήτη

Βαριά ήττα για την Κ19 της ΑΕΚ στην Κρήτη

Βαθμολογική απώλεια για την Κ19 της Ένωσης.

Με άδεια… χέρια φεύγει από την Κρήτη η Κ19 της ΑΕΚ, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 στο σκορ μόλις στο πρώτο 20λεπτο χάρη στα τέρματα των Μακράκη και Θεοδοσουλάκη με τους «κιτρινόμαυρους» του Γενναίου Καραχάλιου να μειώνουν στο 75′ με πέναλτι του Κυρσανίδη.

Δυο λεπτά αργότερα ένα αμυντικό λάθος επέτρεψε στον Γανόπουλο να κάνει το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Φαϊτάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΕΚ (Γενναίος  Καραχάλιος): Αγγελόπουλος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (45′ Κυρσανίδης) Γιαννούλης, Μαρούτσης (66′ Σέχου) Κρουσελνίτσκι, Μούτσα, Γεωργέας (58′ Παπανικολόπουλος) Κοντάκης (46′ Ανδρικόπουλος) Δημητριάδης (46′ Βασίλας).

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Γεννημένος το 1994 στο Περιστέρι Αττικής, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.

Ελέγξτε επίσης

ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός θα γίνονται πάντα από την ΚΕΔ»

Τι δήλωσε η Ομοσπονδία στη δική της εκδοχή για την σημερινή συνάντηση. Σήμερα στα γραφεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com