Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2017,στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League,θα δώσει σήμερα(30/12) στις 17:00 η ΑΕΚ απέναντι στον Γ.Σ.Λ Φάρο.
Η Βασίλισσα θέλει να αποχαιρετίσει τον παλιό χρόνο με νίκη και να υποδεχτεί τον νέο με ακόμα περισσότερες προσδοκίες και στόχους.Με αφορμή τις μέρες των Γιορτών και το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ μαζί με τον κόσμο της για το 2017,η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί όλον τον κόσμο να παρευρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ.Στα εορταστικά πλαίσια η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 2 ευρώ για όλες τις θέσεις (εκτός από τις Θύρες 126, courtside και baseline).
Στα αγωνιστικά,ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τoν τραυματία Καμπερίδη.Ο Καββαδάς αν και δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες θα δώσει κανονικά το “παρών”.Ενώ στον Γυμναστικό Λάρισας,ο τεχνικός,Θανάσης Σκουρτόπουλος θα προφυλάξει τον Ουέαρ.
Τρόπος αγοράς εισιτηρίου:
Διαδικτυακά: https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html
Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.