Αρχική / Αρχική Σελίδα / Αραούχο έρχεται Αλμέιδα φεύγει..

Αραούχο έρχεται Αλμέιδα φεύγει..

Το σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες παρά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε με την υπόθεση απόκτησης σέντερ φορ από την Λας Πάλμας.

Ο Σέρχιο Αραούχο θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ μιας και είναι αυτό που θέλουν και οι δυο πλευρές (παίχτης και ομάδα) και η Λας Πάλμας αναμένεται να δώσει το τελικό ΟΚ έτσι ώστε να γίνει το deal.

Όσο αφορά την περίπτωση του Πορτογάλου  επιθετικού Ούγκο Αλμέιδα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ΑΕΚ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν συναινετικό διαζύγιο, παρά τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν και τις προστριβές που υπήρξαν.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Βόλεϊ Γυναικών: Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Μάρα Ράπτη

Η 27χρονη ακραία θα φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» ύστερα από 3 χρόνια. Η ανακοίνωση της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *