Χάντμπολ: Κακή εμφάνιση και ισοπαλία στη σειρά των τελικών

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (29-36) στο Καματερό.

Την ήττα με 29-36 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στον 2ο Τελικό της Handball Premier, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών (με κάθε ομάδα να δικαιούται 20 προσκλήσεις βάσει της προκήρυξης της ΟΧΕ) στο Κλειστό του Καματερού. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού «πλήρωσε» τα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τη σειρά να βρίσκεται πλέον στο «1-1». Η ΑΕΚ καλείται να πάρει τη νίκη και πάλι στην Ηλιούπολη, ώστε να έχει εκ νέου το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναγιώτου με δύο προσωπικά τέρματα έβαλε ισάριθμες φορές την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ (1-0, 2-1). Ο Ματέους έκανε την πρώτη του επέμβαση, ενώ από το εξτρέμ ο Τοριάνι σημείωσε το 3-2. Η ΑΕΚ σκόραρε με τον Κουκουλά (4-3), όμως οι φιλοξενούμενοι με σερί 3-0 έφτασαν στο 4-6, έχοντας μέσα σε 11′ 3 κερδισμένα πέναλτι. Κουκουλάς και Τουρέ κράτησαν την ΑΕΚ στο γκολ (5-6, 6-7), όμως τα λάθη του «Δικεφάλου» στην επίθεση έφεραν τους φιλοξενούμενους στο +3 (6-9, 18′). Oι διαιτητές χρέωσαν δίλεπτη στον Στούμπερ χωρίς κανέναν λόγο, ενώ η ΑΕΚ κυνηγούσε να μειώσει στο σκορ (8-10, 9-11). Έτσι, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γκολ στο παιχνίδι δίχως αντίπαλο τερματοφύλακα, λόγω της αλλαγής του Αλέξη Αλβανού, ώστε να παίξει ισάριθμα στην επίθεση η ΑΕΚ (9-13, 22:30). Η ΑΕΚ είχε «κολλήσει» επιθετικά, με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν στο σκορ (9-16, 26′). Ο Τοριάνι σκόραρε δύο φορές από το πέναλτι (10-16, 11-17), ενώ με γκολ του Παναγιώτου στην εκπνοή διαμορφώθηκε το 12-18 του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, oι Κουκουλάς και Αραμπατζής ήταν οι μόνοι που βρήκα δίχτυα στα πρώτα 6 λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο +9 (14-23). Με τους Γκαρέν και Στούμπερ η ΑΕΚ μείωσε σε 18-25 (40′). Ο Γκαρέν με νέο μακρινό σουτ μείωσε ακόμα περισσότερο (19-25, 42′). O Koυκουλάς σκόραρε για το 20-26, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με 8 τέρματα (20-28). Ο Κουκουλάς κράτησε επιθετικά την ΑΕΚ με δύο σερί προσωπικά τέρματα (21-28, 22-29) και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοριάνι η ΑΕΚ πλησίασε εκ νέου στα 6 γκολ (23-29). Πεϊσότο και Κουκουλάς απάντησαν στα γκολ του ΟΣΦΠ/Ομίλου Ξυνή (24-30, 25-31). Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν και με το χρόνο, ενώ εκμεταλλεύθηκαν αρκετά λάθη των «κιτρινόμαυρων», με το τελικό σκορ να είναι το 29-36.

- Advertisement -

ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή 29-36

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-5, 5-7, 8-10, 9-16, 12-18 (ημ.) 13-22, 17-25, 20-28, 24-30, 26-33, 29-36.

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Αραμπατζής 2, Μπούτος, Παναγιώτου 4, Μπάρος 1, Ραντόισιτς, Περίν, Αντωνιάδης, Τοριάνι 4, Κουκουλάς 10, Γκαρέν 3, Κολοβός, Τουρέ 3, Πεϊσότο 1, Στούμπερ 2, Ριμπέτ, Ματέους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Ρικάρντο Τριλίνι): Ντιόγκο, Εσκαλόνα, Κουν, Βίντα 1, Τζίμπουλας 2, Παπάζογλου 5, Παπαντωνόπουλος, Κανετέ 10, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 8, Τσαναξίδης, Ίβιτς, Σουργκιέλ 1, Μάνθος 3, Μιχαηλίδης 3, Σάββας 1, Πασιάς 1.

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -