Αρχική / ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Tον Οκτώβρη του 2016 έγινε η αρχή. Το aekpassion.gr «ανέβηκε» για πρώτη φορά στον ιντερνετικό αέρα έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό: Nα υπηρετήσει αυτή τη μοναδική ΙΔΕΑ με τα τρία μαγικά γράμματα:την ΑΕΚ. 

Οι δυσκολίες πολλές, τα προβλήματα καθημερινά, αλλά η δίψα μας για την ΑΕΚ ανυπέρβλητη και καταλυτική.

Ένα και πλέον χρόνο μετά, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι το τρένο του ΑΕΚpassion βαδίζει με ασφάλεια πάνω στις ράγες τις καθημερινής ενημέρωσης. Με πρωτεργάτη τον Μιχάλη Μικελλή, με την πένα σπουδαίων Ενωσίτικων προσωπικοτήτων, όπως ο Κ.Χήνας, ο Κ.Σταματιάδης και ο Θ.Γεωργάκης, αλλά και με μια πλειάδα δυναμικών αρθρογράφων και συντακτών, το aekpassion προσφέρει καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ρεπορτάζ και ειδησεογραφία σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Με μόνιμες στήλες, διαγωνισμούς, αλλά και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του αθλητικού, πολιτικού και οικονομικού Τύπου. 

Και φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί χωρίς  την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του αναγνωστικού κοινού. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια, συναισθανόμενοι τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και στον κάθε ΑΕΚτζήειδικότερα. 

Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com