Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Βράνιες: Συνελήφθη στην Βοσνία έπειτα από εμπλοκή του σε καβγά

Βράνιες: Συνελήφθη στην Βοσνία έπειτα από εμπλοκή του σε καβγά

Για ακόμα μια φορά…«ταραξίας».

Ο Όγκνιεν Βράνιες, πρώην αμυντικός πλέον της ΑΕΚ, αφού αποχώρησε οριστικά πριν από λίγες ημέρες, δεν λέει να… βάλει μυαλό. Γνωρίζαμε πως τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων ότι είναι «ζωηρός», σε επίπεδο όμως που φτάνει τα όρια της «εφηβείας». Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που αποχώρησε οριστικά από την ΑΕΚ.

Ο Βράνιες λοιπόν εχθές έμπλεξε για ακόμα μια φορά σε περίεργο περιστατικό, αυτήν την φορά στην πατρίδα του Βοσνία. Σύμφωνα με βοσνιακά Μέσα, «ο Ογκνιεν Βράνιες συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από καβγά του με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, τον γιο του πρώην τεχνικού διευθυντής της RUGIP», αναφέρει το MojaBanjaluka.info χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η είδηση από επίσημα χείλη.

Σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση, οι Βόνσιοι αναφέρουν: «Ο καβγάς ξέσπασε σε ένα εστιατόριο επειδή ο Βράνιες πετούσε διάφορα πράγματα στην κοπέλα που ήταν μαζί με τον Κομλιένοβιτς. Εκείνος αντέδρασε και ο Βράνιες τον πλησίασε και τον χτύπησε. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του έσπασε και δόντι».

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι πηγές των Βόσνιων, έφτασε η Αστυνομία και συνέλαβε τον Βράνιες. Οι κατηγορίες με τις οποίες συνελήφθη είναι η διατάραξη της κοινής ησυχίας σε κεντρικό σημείο της βοσνιακής πόλης Μπάνια Λούκα.
Η μοναδική επίσημη θέση που έχει πάρει ως τώρα η τοπική αστυνομία είναι ότι δυο άνδρες συνελήφθησαν μετά τις 03:00 τα χαράματα στην περιοχή όπου βρισκόταν ο Βράνιες για λόγους διατάραξης της κοινής ησυχίας. Χωρίς να διευκρινίζει για ποιους πρόκειται. Ωστόσο, η πληθώρα των τοπικών μέσων αναφέρουν ως δεδομένη την ανάμειξη του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο περιστατικό.
Πέρα από όλα αυτά, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως ο Βόσνιος είναι ανεπιθύμητος και στην Άντερλεχτ. Οι Βόσνιοι αναφέρουν: «O προπονητής Φρανκ Βερκάουτερεν ξεκαθάρισε πως δεν τον θέλει πίσω στις Βρυξέλλες». Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ο χαρακτήρας του, αφού το ταλέντο του δεν αμφισβητείται. Ότι δηλαδή συνέβη και με την ΑΕΚ…

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της ΑΕΚ οι παλαίμαχοι του μπάσκετ (pics)!

Την ξενάγηση έκανε ο ίδιος ο διευθυντής του Μουσείου, Γεράσιμος Γασπαρινάτος. Αντιπροσωπεία των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *