Χάντμπολ: Η ΑΕΚ αιτήθηκε αναβολή των αγώνων με Ζαφειράκη και Κιλκίς

Προς αναβολή οδεύουν οι δυο προσεχείς αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Το δικαίωμα για αναβολή των δυο επόμενων αναμετρήσεων της άσκησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν να αναβληθούν οι άγωνες τους κόντρα σε Ζαφειράκη Νάουσας και Κιλκίς, διότι ο νεοαποκτηθείς αθλητής, Ντένις Μπάρος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας στο Παναμερικανικό Κύπελλο.

Από ‘κει και πέρα, προσεχώς αναμένεται να υπάρξουν νέες προσθήκες στο ρόστερ του τμήματος, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί ο κύκλος των αποχωρήσεων.

- Advertisement -

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -