Ο Πέτρος Μάνταλος πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και ήταν δημιουργός του γκολ του Ζίνι που έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη απέναντι στον Άρη, καθώς το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε με 1-0.
Ο αρχηγός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα πραγματοποίησε μια εμφάνιση που θέλει να βλέπει ο κόσμος επισημαίνοντας ότι χρειάζεται λίγο περισσότερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα ήθελε να δει τη λογική του παιχνιδιού στα επόμενα ματς. Τέλος υπογράμμισε πως είναι ξεχωριστό συναίσθημα για κάθε ποδοσφαιριστή να χειροκροτείται από ένα ολόκληρο γήπεδο.
Οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου στην κάμερα της Cosmote TV:
«Ειχαμε τον έλεγχο, προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Δούλεψε πολύ καλά η ομάδα στη διακοπή. Κάθε εβδομάδα δίνει αυτή η ομάδα κάτι περισσότερο. Κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε και ευκαιρίες και προϋποθέσεις που μπορούσαν να γίνουν μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό το παιχνίδι θέλει ο κόσμος. Σίγουρα να σκοράρουμε λίγο περισσότερο. Ποδόσφαιρο που αρέσει να βλέπεις».
Για τη λογική του παιχνιδιού κι αν θα ήθελε να τη δει και στα επόμενα ματς;
«Δε συμφωνώ με το Πέμπτη – Κυριακή. Όποιο παίκτη κι αν ρωτήσεις θα σου πω ότι καλύτερα να παίζει Πέμπτη – Κυριακή, παρά Κυριακή με Κυριακή. Θέλουμε να παίξουμε και την Πέμπτη, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και από εκεί».
Για τον κόσμο της ΑΕΚ που τον αποθέωσε;
«Εχω περάσει απ’ όλες τις καταστάσεις στην ΑΕΚ. Να σε χειροκροτεί τώρα ένα ολόκληρο γήπεδο… Είναι απίθανο συναίσθημα. Πρέπει να το ζήσει κάθε ποδοσφαιριστής. Αξίζει να το ζήσει».
