ΝΠΣ Βόλος -ΑΕΚ 2-2, οι βαθμολογίες των παικτών

Η ΑΕΚ κατώτερη του αναμενόμενου, αιφνιδιάστηκε από τον Βόλο αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό με εκπληκτικό γκολ του Ρέλβας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ εκτός του ότι δεν ήταν συγκεντρωμένοι από την αρχή στο ματς, ”τσίμπησαν” στα σφυρίγματα του Τσιμεντερίδη, δεν είχαν καθαρό μυαλό και τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μη χάσουν απογοητεύοντας όμως περισσότερους από 20.000 Ενωσίτες που πήγαν στον Βόλο.

Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες των παικτών:

  • Στρακόσια(6):Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ, έκανε ότι μπορούσε σε όλες τις φάσεις.
  • Ρότα(4): Τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ, κακές αντιδράσεις  σε όλο το πρώτο μέρος, προσπάθησε στη συνέχεια να βελτιωθεί.
  • Πήλιος(4):Το λάθος που κάνει στο πέναλτυ-γκολ του Βόλου είναι τραγικό και απαράδεκτο για αυτό το επίπεδο. Ήταν κρίμα και για τον ίδιο γιατί πήγε καλά σε γενικές γραμμές.
  • Βίντα(5): Συνήθως κάνει καλές εμφανίσεις όταν καλείται να καλύψει κάποιο κενό, όχι όμως και σήμερα. Είχε προβλήματα με τον Ουρτάδο, ενώ οι επιλογές του στις πάσες δεν ήταν οι καλύτερες.
  • Ρέλβας(9):Bάζει το χρυσό γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και σώζει την παρτίδα από την ολική καταστροφή. Τρομερό αριστερό σουτ και γενικότερα ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση για τον Πορτογάλο.
  • Mαρίν(7): Εξαιρετικά και πάλι τα στημένα του, έκανε την ασίστ με εξαιρετική σέντρα γστο πρώτο γκολ, είχε και το φάουλ στο οριακά ακυρωθέν 2ο γκολ που πέτυχε ο Βάργκα, ενώ γενικότερα ήταν το σταθερό σημείο στο κέντρο και κράτησε καλά τη θέση του.
  • Πινέδα(6):Έμπλεξε με το κουβάλημα της μπάλας και αργούσε να δώσει τη σωστή πάσα με αποτέλεσμα να μην είναι παραγωγικός.
  • Μάνταλος(6): Έπαιξε πάλι σαν αριστερό εσωτερικό χαφ, ήταν και πάλι ο πιο παραγωγικός στο κέντρο αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει περισσότερο το παιχνίδι της ομάδας σήμερα.
  • Λιούμπισιτς(3): Χωρίς νεύρο, χωρίς ένταση, χωρίς κάτι που να μπορείς να περιμένεις κάτι καλό από τον Κροάτη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται έτσι παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχει πάρει. Δίκαιη η αλλαγή του στο ημίχρονο, ίσως έπρεπε και νωρίτερα.
  • Γιόβιτς(6): Δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα σε κάποιες φάσει αν και προσπάθησε πολύ, ενώ είχε και δοκάρι.
  • Βάργκα(8): Aν μετρούσε και το 2ο του γκολ θα ήταν ο ήρωας της βραδιάς, αλλά ακόμη κι έτσι απέδειξε πόσο καλός σέντερ φορ είναι αρκεί να παίρνει τη μπάλα σωστά μέσα στην περιοχή. Γενικά ήταν απειλητικός, είχε καλή κίνηση και πήρε πολλές προσπάθειες.
  • Ελίασον(3): Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου, έκανε απλά κάποια γεμίσματα από τη στιγμή που μπήκε αλλά του έλειπε η ένταση και το πάθος για την κατάσταση που βρισκόταν το ματς εκείνη τη στιγμή.
  • Κοϊτά(8):Έδωσε πνοή από τη στιγμή που μπήκε, έκανε πολλές καλές προσπάθειες, είχε κι ένα δοκάρι, όμως επηρεασμένος από την όλη ατμόσφαιρα πήρε κίτρινη για διαμαρτυρία και είναι πάλι στο όριο (2).
  • Γκατσίνοβιτς(3): Στην πρώτη φάση που μπήκε πήρε κίτρινη, ενώ δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου.
  • Ζοάο Μάριο(2): O Πορτογάλος έμοιαζε να είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν! Σε μία χρονική στιγμή που έπεφταν κορμιά, αυτός έπαιζε στο χαλαρό τέμπο που συνηθίζει το τελευταίο διάστημα….

Νίκολιτς(5): Δεν ξέρουμε τί είπε και αποβλήθηκε στο ημίχρονο, αλλά έπρεπε να προστατέψει τον εαυτό του γιατί άφησε την ομάδα χωρίς προπονητή στον πάγκο στο β’ ημίχρονο και αυτό φάνηκε. Γενικά το ματς δεν πήγε καλά, η ομάδα μπήκε υπερβολικά χαλαρά και είναι ευθύνη του προπονητή το γεγονός αυτό. Το 4-2-2-2 που λειτούργησε καλά με τον Λεβαδειακό, σήμερα δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Η ομάδα ήταν επηρεασμένη από το γενικότερο κλίμα με τη διαιτησία κι ενώ ισοφάρισε και είχε τον χρόνο για την ανατροπή, δεν είχε κανένας καθαρό μυαλό αφού ”τσίμπησαν” στα σφυρίγματα του Τσιμεντερίδη, που στις κρίσιμες φάσεις ήταν σωστά (δυστυχώς) αλλά έπαιξε με τα νεύρα των παικτών με τη σχολαστικότητά του. Οι αλλαγές με εξαίρεση του Κοϊτά, δεν βοήθησαν καθόλου, ενώ προξενεί απορίες γιατί ο Νίκολιτς έβαλε τόσο αργά στο ματς τον Ζίνι.

Λάκης Κοντσιώτης
Λάκης Κοντσιώτης
Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -