Ο Ράντε Ομπρένοβιτς από τη Σλοβενία είναι ο διαιτητής που επέλεξε ο Στεφάν Λανουά για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο 34χρονος ρέφερι ανήκει πλέον στην elite κατηγορία της UEFA και δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, έχοντας σφυρίξει σημαντικά παιχνίδια κορυφής τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών και αγώνες που αφορούσαν άμεσα την ΑΕΚ, όπως το ΑΕΚ–ΠΑΟΚ 1-1 τον Οκτώβριο του 2024, αλλά και μεγάλα ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους».
Στο πλευρό του Ομπρένοβιτς θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Γιούρε Πραπότνικ και Γκρέγκα Κόρντεζ, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς. Στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με τον Χαλίλοβιτς σε ρόλο AVAR.
