Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση εφιστά την προσοχή στον κόσμο της να μην προβεί σε οποιαδήποτε πράξη η οποία μπορεί να επιφέρει ποινή κλεισίματος των θυρών 19-21-23-25 καθώς η «Ένωση» είναι τιμωρημένη με διετή αναστολή.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι οι θύρες του γηπέδου μας για τον αποψινό (6/11, 19.45) αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς για το UEFA Conference League, θα ανοίξουν στις 16.45.
Εν όψει του αποψινού ματς, σας θυμίζουμε ότι είμαστε τιμωρημένοι με ποινή κλεισίματος των θυρών 19-21-23-25 με διετή αναστολή. Για να μην ενεργοποιηθεί η ποινή και για να μην αντιμετωπίσουμε κανένα κίνδυνο γενικότερα στην συνέχεια, πρέπει όπως και στο παιχνίδι με την Αμπερντίν να μην έχουμε κανένα άναμμα καπνογόνων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων ή στρόμπο. Όπως επίσης και χρήση λέιζερ. Σας χρειαζόμαστε όλους σε κάθε ματς στο πλευρό της ομάδας και πρέπει από κοινού να κάνουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί αυτό.
Στην περίμετρο έξω από το γήπεδό μας θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι και έλεγχοι στην είσοδο των θυρών. Μην έρθετε χωρίς εισιτήριο ή έχοντας μαζί σας κράνη μηχανής, σάκους ή σακίδια. Εντός γηπέδου δεν επιτρέπεται η κατάληψη διαδρόμων.
Σας περιμένουμε απόψε στο Σπίτι Μας»!
