Μελισσανίδης στους παίκτες: «Να παίξετε με ψυχή για τον κόσμο μας!»

Τα λόγια του Μελισσανίδη προς τους παίκτες πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγιναν γνωστά λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Τίγρης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας με τη Μπριζ. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ που ταξίδεψε από όλη την Ευρώπη για να δει την ομάδα και απέτησε να βγάλουν οι παίκτες ψυχή μόνο για τον κόσμο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάτι δεν μου αρέσει, σας βλέπω σφιγμένους. Εγώ θέλω μόνο ψυχή. ΑΕΚ είμαστε ούτε η ισοπαλία δεν μου αρέσει, μόνο η νίκη. Θέλω να παίξετε με ψυχή. Έχει έρθει κόσμος από κάθε γωνία της Ευρώπης για να σας δει. Παίξτε για αυτούς, παίξτε με ψυχή».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -