Νέο ενδιαφέρον από Τουρκία για Αλμέιδα

Η Γκανζιάντεπ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού και είναι η δεύτερη τουρκική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι.

Το μέλλον του Ούγκο Αλμέιδα είναι αβέβαιο στην Ένωση και ο παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ώστε να μην βρεθεί εξ απροόπτου και μείνει χωρίς ομάδα. Η Γκανζιάντεπ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και έχει βάλει στο στόχαστρό της τον πολύπειρο σέντερ φορ της ΑΕΚ. Η Ένωση αναζητά επιθετικό, με τον Αραούχο να είναι ο διακαής πόθος των οπαδών και της διοίκησης με τον Λιβάγια και τον Γιακουμάκη να συμπληρώνουν την τριάδα.

Ο Αλμέιδα έχει βαρύ συμβόλαιο (λαμβάνει συμβόλαιο άνω των 500.000 ευρώ) και με αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να υπολογίζεται ως τρίτη λύση. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ η Γκανζιάντεπ έχει έρθει σε επαφές με τον Πορτογάλο φορ γνωρίζοντας πως δεν υπολογίζεται από την Ένωση.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -