Σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει η ΑΕΚ δείχνει η Μπριζ. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν υποδεχθεί την «Ένωση», πέρασε από την έδρα της δυνατής Ζούλτε Βάρεγκεμ (2-1) κι έκανε το «3 στα 3» στην Jupiler League, έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία και τους αυτοματισμούς που διαθέτει, αλλά και τα προβλήματα που έχει στην άμυνα της.
Λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο » για τα πλέι οφ του Europa League, η ομάδα του Ιβάν Λέκο συνέχισε με νίκη στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Παρόλο που η αντίπαλός τους προερχόταν από επίσης δυνατό ξεκίνημα στην Jupiler League (με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς και συνολικό σκορ 7-0), οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να την «καθαρίσουν».
Αφού άνοιξαν λοιπόν το σκορ στο 23’ με άψογο πλασέ του εξαιρετικού Ντένις, έδειξαν να τελειώνουν πρόωρα το ματς στο 48’, όταν ο Φόσεν διπλασίασε τα τέρματά τους με εκτέλεση πέναλτι.
Βέβαια, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν γρήγορα το σκορ με τον Ισέκα (73’) ωστόσο δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα ως το τέλος. Έτσι, παρέμεινε το 2-1 υπέρ της Μπριζ.
Πολύ καλή μπροστά, με προβλήματα πίσω η Μπρίζ
- Advertisment -

